Kalsonger - Herr

Om Kalsonger

Underkläder till man

Här finner du kalsonger i mängder. Snygga och billiga kalsonger olika modeller, färger och prisklasser. Kalsongerna på sidan kommer från välkända märken och säljs hos nätets bästa klädbutiker. För det är från de bästa klädbutikerna på nätet vi har samlat ihop produkter från. För att hitta de kalsonger du är ute efter så kan du på ett enkelt sätt söka och filtrera i listorna. Bestäm vilka märken du vill ha, vilka färger som är aktuella, vilka klädbutiker du vill handla hos, hur mycket kalsongerna får kosta - eller hur billiga kalsongerna ska vara. Det är också möjligt att bara visa de produkter som är på REA just nu. Du kanske alltså snabbt och smidigt få fram de bästa och mest prisvärda kalsongerna från de bästa klädbutikerna på nätet.

På sidan finns det kalsonger till herrar och till killar. Det finns också långkalsonger - som även passar kvinnor och tjejer, unisexplagg. Produkterna som listas på sidan uppdateras dagligen med nya priser, lagerstatusar och andra ändringar. Vid varje uppdatering kommer det även till nya snygga kalsonger i olika modeller. Och gamla kan ha fått ett bättre pris.

Boxerkalsonger

I dagsläget listar vi ett par olika kalsongmodeller på sidan, däribland boxerkalsonger. Den här modellen brukar också kallas för boxershorts. Vad som kännetecknar boxershortsen är att denna kalsong har längre ben än vad vanliga kalsonger ha. Benen sträcker sig en bit ner på låren och olika modeller av boxershorts har olika längd på benen. Annat som kan skilja boxershorts emellan är h ur tight de sitter. Många modeller sitter väldigt tight mot lår och gren, medans andra är mer pösiga. Boxerkalsongerna är den mest använda kalsongmodellen bland män och killar idag. Någon officiell undersökning av det här har förstås inte gjorts, vad vi känner till. Men att döma av försäljningen så vinner boxerkalsonger stort i användning.

Briefs

Briefkalsongen är en kalsong med väldigt korta ben, om det ens går att räkna som ben. Den här modellen kan ibland kallas för en y-frontskalsong då formen på ett par briefs sedda rakt framifrån liknar ett Y, med grenen längst ner. Den här modellen är en väldigt klassisk kalsongmodell och är den modell som de flesta förknippar med hur en kalsong ska se ut. Den här modellen var den första "moderna" kalsongen. Modern i den mening att den här modellen förmodligen är den första modell ni tänker på när ni här ordet "kalsong". Tidigare så hade alla kalsonger haft mycket längre ben och ibland även öppen gren, även om det här med öppen gren först och främst var något kvinnor hade, de kallades då för hosor och det här var ett par ganska så pösiga underbyxor som gick långt ner på benen. Ibland kunde de knytas fast strax under knäna för att hållas på plats. På den här tiden var inte gummi uppfunnet och att väva elastiska tyger som själva satt fast var inte att tala om. Med tiden så blev benen kortare och kortare - till slut blev det bara ett par briefs kvar. Alltså inga ben alls och väldigt sparsamt med tyg till midjebandet.

Stringkalsonger

Stringkalsonger är en modell av kalsonger som har stora likheter med briefkalsongen, skillnaden är att stringkalsongen saknar bakdel. Kalsongens fram- och bakdel håll ihop genom att ett tunnt band löper genom skinkorna. Detta för att inga kalsongkanter ska synas genom tighta och tunna byxor. Stringkalsongens syster om man kan kalla det för det, alltså motsvarigheten för kvinnor - stringtrosan - har fått ett enormt mycket större genomslag än vad stringkalsonger har. Det här kan man ju fråga sig varför, men det är förmodligen så enkelt som att det är för att kvinnor och tjejer i mycket större utsträckning klär sig i tunna och tighta kläder, kläder där trosor av stringmodell behövs för att troskanter inte ska synas. Det här är förmodligen en orsak. Men stringtrosor bärs förstås inte enbart när de här typen av byxor bärs, trosorna bärs mest hela tiden är är väldigt mainstream. Eller har blivit. Stringkalsonger är långt ifrån mainstream och är inte direkt accepterade inom alla kretsar, innan de blir riktigt populära bland män så kanske män behöver klä sig i mycket tightare och åtsittande byxor. Det får vi se om det händer, annars blir nog inte stringkalsongerna lika mainstream som stringtrosorna.

Märken

Andrew Christi. (10+)Björn Borg (<10)Bruno Banani (<10)CR7 Cristiano . (<10)Calida (<10)Calvin Klein (<10)Cheap Monday (<10)Diesel (<10)Doreanse (<10)Emporio Armani (<10)Fruit of the L. (<10)Hanro (<10)Hugo Boss (<10)Hugo Boss (<10)ID Denim (<10)JBS (<10)Jockey (<10)Resteröds (<10)Resteröds (10+)Salming (<10)Sloggi (10+)Tiger Of Swede. (<10)Under Armour (<10)Wolsey (<10)aussieBum (10+)

Visar:

97 produkter hittades.
40+ <10 30+ 10+ 10+ <10 <10 <10 10+ 60+ 20+
(90+) (<10)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
90,00kr763,00kr
Återställ
Reaprodukter (15)